Kontor

Varför du bör investera i ett kontor med snygg layout!

Posted on

Samarbete med hagalunds-kontorshotell.se

Ett nytt och fräscht kontorsutrymme kan förändra personalens moral och produktivitet. Visst är det intressant, vissa det är därför vi ofta arbetar bättre om vi har ett kontorsrum vs jobba ifrån vårt sovrum. 

Om utrymmet du arbetar i fungerar bättre för dig eller dina anställda så kommer det leda till ökad produktivitet.Genom att investera i din arbetsyta så kommer dina anställdas moral att växa och dina anställda kommer att bli mer investerade i sitt arbete. Ett kontorshotell är bra för företag som behöver utrymme för kontor, bås, reception, offentliga toaletter etc. Här finns det gott om parkering bekvämt placerade för pendlare och anställda. Du kan välja ett kontor på grund av de många restaurangerna i närheten eller den nära tillgången till motorvägen, exempelvis så ligger Hagalunds-kontorshotell nära motorvägen.

Fokusera på kärnverksamheten

Genom att hyra ett billigt kontorshotell Stockholm kan du effektivisera kontorsdriften, då städning, möbler, posthantering mm ingår. Är ni få anställda just nu kan ni i takt när ni växer bara lägga till mer kontorsyta. En effektiv kontorslayout säkerställer ett smidigt flöde av arbete. I stadsplanen ligger även en ny tunnelbanelinje planerad för att bygga ihop Hagalund med stan.

Allt fler företag väljer att hyra kontorsyta på kontorshotell för att det är prisvärt. Här blir det också lite mer ruljans och win win situationer mellan olika företag i byggnaden. 

Det passar även för det lilla företaget som vill träffa människor i sitt arbete som kanske innebär mest enskilt arbete. Det är trevligt att kunna gå ut till köksavdelningen och umgås för en kaffe när så passar. Det är även väldigt skönt att ha tillgång till gemensamma utrymmen som konferensrum, kök, lounge del osv. Att även slippa tänka på hur man ska hantera sin kundmöten är väldigt skönt, att ses på café för möten är inte alltid ultimat. Jag hyrde tidigare ett kontorshotell och jag tyckte var himla smidigt måste jag säga. Vi fann även en i byggnaden som kunde göra vår bokföring och en annan som sålde kläder så det var praktiskt ha snabb tillgång till det!

2 thoughts on “Varför du bör investera i ett kontor med snygg layout!

 1. Maria

  november 10, 2020 at 4:44 e m

  Det är viktigt att ha en kontor man trivs i, jag funderar faktiskt på hyra ett kontorshotell pga jag är less ta möten på Caféer.

  1. admin

   november 10, 2020 at 4:46 e m

   Jag håller med dig! Ha en fin fortsatt dag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.