Hus

Bygga nytt hus med pool

Posted on

När du bygger ett nytt hus har du dom bästa förutsättningarna att bygga pool, dels för att du valt tomten själv och du kommer därmed kunna placera  poolen där du vill och du spar pengar då du kan bygga husgrunden och poolen samtidigt och ha samma maskiner där på plats.

Att ha en pool på tomten skulle jag säga kräver lite större tomt då du gärna inte vill klämma in en pool och det finns vissa avstånd från hus och grannar du behöver ha i åtanke om du ska bygga pool. Det kräver med andra ord lite planering. Jag kan faktiskt en hel del om bygga hus och bygga pool då jag arbetar för ett husföretag och skrivit en hel del om denna process.

https://modulhus.se/produkt/philip/

1. Planera din plats

Innan du kan börja bygga din pool, måste du planera var den ska placeras. Det är viktigt att hitta en plats som är plan och fri från träd eller annat hinder. Du vill också vara säker på att platsen inte ligger i närheten av någon av dina grannars egendomar. 2. Välj rätt pooltyp

Det finns många olika typer av pooler att välja mellan.

3. Bestäm din budget

Att bygga ett nytt hus med pool kan vara en stor investering. Du måste ta hänsyn till kostnaderna för mark, material och arbetskraft. Se till att du har en realistisk budget och att du har råd med alla de kostnader som är involverade. Personligen skulle jag säga att du inte bör snåla när du bygger pool, tänk på att en pool är värdehöjande åtgärder verkligen kan bidra till att ditt hus blir mer lättsålt i framtiden om det blir aktuellt att sälja.  Hos Svenska Poolfabriken swimmingpool hittar ett poolpaket med prisgaranti, vilken innebär att finner du någon av deras konkurenter med genomgående lika bra produkter till ett lägre pris, då sänker dom sitt pris till samma som deras

4. Hitta rätt poolentreprenör

Att hitta rätt poolentreprenör är viktigt för att bygga en pool av hög kvalitet. Gör din forskning och se till att du anlitar en entreprenör med gott rykte och erfarenhet av att bygga pooler. Svenska Poolfabriken är en av Sveriges ledande tillverkare av pooler. Grundat 1989, har företaget sedan dess levererat högkvalitativa pooler till kunder över hela landet. Det som särskiljer Svenska Poolfabriken från andra pooltillverkare är deras svenska tillverkning av poolerna. Detta garanterar hög kvalitet och säkra leveranser, samt tillgång till reservdelar om så skulle behövas i framtiden.

5. Bygg din pool

När du har planerat din plats, valt din pooltyp, bestämt din budget och hittat rätt poolentreprenör är det dags att bygga din pool. Detta kan ta några veckor till flera månader, beroende på storleken på din pool och hur mycket arbete som krävs.

6. Skötsel och underhåll

När din pool är färdigbyggd är det viktigt att du tar hand om den ordentligt. Detta innebär att sköta om vattenkvaliteten, rengöra poolen regelbundet och genomföra regelbundet underhåll. Det är också viktigt att lära sig om säkerhetsåtgärder som behövs för att undvika olyckor. Placera gärna ett poolhus i närheten och en friggebod för förvaring av tillbehör. Numera finns det tekniska lösningar på skötsel så det behöver inte bli en börda utan du kan använda dig av poolrobotar som gör grovjobbet åt dig och appar.

7. Försäkring och tillstånd

Innan du bygger en pool på din egendom, måste du se till att du har rätt försäkring och tillstånd. Detta kan variera beroende på var du bor och vilken typ av pool du bygger. Se till att göra din forskning och att få alla tillstånd och försäkringar i ordning innan du påbörjar byggandet.

Slutligen, njut av din pool, här kan du och vänner, familj samlas och umgås och stressen att inte ha möjlighet till bad och stora projekt med packa matsäck bege sig behöver du inte tänka på. Varför inte börja en härlig sommardag med ett morgondopp?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.