DIY

Din telefon är den enda accessoaren som synas hela dagen

Posted on

I samarbete med Fyndiq.se

Årets must-have är inte en handväska, om man får tro stilexperterna – det är ett Gucci-telefonfodral, eller ett unikt skal du designat själv.  De flesta av oss har vår smartphone med oss, vart vi än går. Vad har du närmast dig just nu, din plånbok, dina nycklar eller din telefon? Svaret är troligtvis din telefon, så det är bara logiskt att årets accessoar inte är en handväska, utan ett skal eller en telefonväska.

Snygga skal har varit populärt ända sedan iPhone blev mer utbrett. De tidigaste skalen fokuserade på att skydda den dyra enheten, och att visa Apple-logotypen som en exklusiv statussymbol.

Numera går det få det mesta personifierat och egendesignade mobilskal är helrätt

Att köpa väskor med ens initialer, få sin egna hårvård blandad efter ens egna hårtyp och välja designen på flaskan allt är möjligt numera. 

För behövdes det som såldes finnas på lager, men numera kan kunderna handla och varan som köps tillverkas direkt efter order har lagts. Det är bra för miljön för det blir inte lika mycket spillprodukter som inte säljs. Många produkter tillverkas och därefter personifieras som exempelvis mobilskal. 

Din telefon är den enda accessoaren som kan synas hela dagen

Du har den i handen när du går, på ditt skrivbord på jobbet, och på bordet vid middagen. När det gäller tillbehör är det svårt att komma på något annat objekt som människor interagerar med mer.

Vill du skapa dig en egen design på ett mobilskal kan du enkelt klicka i vilken mobiltelefon modell du har och därefter ladda upp din bild du vill ha. Därefter printas ditt tryck after demand och skickas snabbt hem till dig. Tjänsten är prisvärd och enkel och helt rätt i tiden. 

Vill du inte använda ett foto du fotat själv kan du enkelt söka inspo på Pinterest, bloggar och andra gratisforum som Pexels för finna bilder till ditt egentillverkade mobilskal. Vill du ge bort en personifierade-present är egendesignat skal en modern present.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.