DIY

DIY Resin-art

Posted on

Jag såg precis en video där Gynning gjorde Resin-art som jag tycker är väldigt vackert. Jag har ett bra tag planerat att börja måla tavlor för eget bruk och då är Youtube verkligen en bra källa för information. Jag hade tänkt att börja med Acryl sedan Resin-art men nu känner jag att jag kanske börjar med detta först. När jag var yngre höll jag på en hel del med måla oljemålningar men fastnade inte riktigt för den typen av färg då den torkar så sakta och luktar väldigt mycket.

Förhoppningsvis går det köpa allt jag behöver online och det är inte så många verktyg som behövs. Så en solig lördag eller söndag framöver ska jag göra egen konst! Lägg gärna bokmärke på min blogg för se resultatet.

 

Sheri vegas art in progress
Sheri vegas art close up

Se hennes kanal och video till denna DIY resin Art

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.