Karriär

Få ditt team att jobba smartare, inte hårdar

Posted on

Vad är grejen med Chat GPT? Alla pratar om Chat GPT, men inte många vet hur de kan använda det för att jobba smartare. Det är ganska få anställda som ägnar sina helger till att studera hur dom kan bli mer effektiva på arbetet om det inte är ett krav och förlagt på arbetstid. I dagens samhälle med stora organisationer är det svårt att förändra om inte dom anställda utbildas och en ny standard sätts. En annan aspekt är att det är nog ganska få anställda som kommer arbeta mer effektivt för samma lön om alla andra jobbar på det gamla sättet, det är därför det kan behövas en stort kraftomtag på större organisationer och kompetensutveckla.

Min erfarenhet:
Jag har arbetat på många olika ställen och märkt att onboarding ofta bara är en snabb rundtur. Men att komma in och fatta grejen direkt? Glöm det. Att snabba på processen är inte bara smart, det gör även livet lättare för alla.

Varför e-learning är bra:

Det handlar om tillgänglighet och flexibilitet. Tänk dig att kunna lära dig nya grejer när och var som helst, utan att det kostar skjortan.

Upskilling? Absolutely!

Få vill lägga sin fritid på att bli bättre på jobbet. Men tänk om du kunde? Uppskilling gör ditt team redo för framtiden, och det känns faktiskt inte som ett jobb.

Okej, men varför är det så viktigt?

Världen förändras i racerfart. För att hänga med måste vi lära oss nya saker – och det ganska snabbt. Det handlar om att vara redo för nästa stora grej.

Så, hur kommer du igång?

Börja med att fundera på vad just ditt team behöver. Kanske är det dags att sluta göra ”som vi alltid har gjort” och börja tänka nytt. Och du, glöm inte att det ska vara kul också. Jobbet är en stor del av livet – låt det inte bara bli en plikt.Ditt nästa steg? Jo se över, upskill reskill.

Att hitta rätt e-learning för ditt team Så, hur kommer du igång?

Börja med att fundera på vad just ditt team behöver. Kanske är det dags att sluta göra ”som vi alltid har gjort” och börja tänka nytt. Och du, glöm inte att det ska vara kul också. Jobbet är en stor del av livet – låt det inte bara bli en plikt. Ditt nästa steg?Börja utforska e-learning plattform för er verksamhet. Och kom ihåg, att lära sig nya saker är aldrig bortkastat. Vem vet, det kanske till och med blir början på något stort. Lexicon Interactive är din go-to för digitala utbildningslösningar. De kombinerar modern teknik med pedagogisk klokskap. Resultatet? Utbildningar som verkligen gör skillnad. För dig i jobbet. För hela din organisation.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.