Dansk design

Ferm Living dansk heminredning

Posted on

Innehåller reklam och annonslänkar för confidentliving

Ferm Living är ett varumärke att räkna med. På kort tid har dom blivit en av Danmarks ledande producenter när det gäller design och inredning. Jag älskar denna design måste jag säga och det känns väldigt tidlöst med. Just nu vill jag inreda mitt hem i naturmaterial och möbler som håller över tid, jag tänker långsiktigt med mina köp och vill gärna ha trendigt i dekorationer och kuddar istället.

Oyster Wall Lamp Fermliving

Denna Oyester vägglampa är sjukt snygg och den sätter jag upp på min önskelista nu för heminredning faktiskt.

Ferm Living är ett danskt företag som tillverkar heminredning 

​​Grundades 2005 av den grafiska formgivaren Trine Andersen och har sitt ursprung i Århus, Danmark.Med en passion för autentisk och funktionell dansk design gör vi möbler och interiörer som skapar utrymme för att vara den du är. Lampor från Ferm Living är skulpturala linjer och råa naturmaterial.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.