Dansk design

Prisvärda Danska Designkök för det moderna livet

Posted on

Jag besökte nyligen Kivik köksbutik i Östermalm och jag fastnade verkligen för den danska designen. Vet inte om du har samma smak som mig men jag gillar “Östermalms inredningsstilen” som går så bra tillsammans med sekelskifts stilen blandat med modern inredning.  

Östermalm är ju känt för sin eleganta atmosfär och tidlösa charm, är platsen där stil och funktion går hand i hand. När det kommer till köksrenoveringar på Östermalm, är det lite mer komplext skulle jag säga då är det viktigt att hitta en balans mellan estetik och pris. Där kommer Kivik in i bilden med sina prisvärda danska designkök med utvalda kollektioner av kök i modern stil och alla funktioner du behöver, utan att spränga budgeten. Med färger som vitt, grönt, olika nyanser av grått och svart samt naturligt trä, kan du skapa ett tidlöst kök som bevarar sin skönhet under många år framöver. För dem som renoverar för att sälja eller hyra ut är det inte alltid det dyraste köket som är det mest strategiska valet. Här kommer Kivik in som ett alternativ med hög kvalitet till rimliga priser.

Hållbara kök

En viktig aspekt av Kiviks köksdesign är deras materialval. Genom att använda återvunnet material som återvunnen PET-plast i fronterna och återvunnen MDF i tillverkningen visar de sitt engagemang för hållbarhet. Spånskivorna kommer från källor som aktivt återvinner material, och allt nytt trä kommer från certifierade och hållbara skogsbruk.

Kök med plats att umgås med familj och vänner

Kivik har även varit pionjärer när det gäller kök med öppen planlösning. Deras ”SamtalsKök” skapar en luftig atmosfär där matlagning blir en social aktivitet. Med köksöar och öppna ytor blir köket en plats för umgänge och inte bara matlagning. Att investera i ett kök med öppen planlösning från Kivik är att investera i ett modernt och funktionellt kök.

Här jag i spegeln och kikar runt

Slutligen, när du väljer att skapa ditt drömkök är det avgörande att ha en kunnig köksdesigner. Utöver fantastiska produkter så kan du få den bästa köksrådgivningen. Med möjligheten att matcha köket med badrummet och garderoben får du en sömlös röd tråd genom ditt hem från ett och samma ställe, smidigt!

Och slutligen så vill om tipsa om Robert som driver köksbutiken Östermalm som är super trevlig och kan allt om kök, och det som är sjukt bra är att du enkelt kan boka ditt möte online så du slipper ringa och dona för få möte med en köksexpert. Fort ska det gå! Redan igår!

Adress:

Kvik Stockholm Birger Jarlsgatan

Birger Jarlsgatan 43

111 45 Stockholm

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.