tavlor

Fina posters från Dear sam

Posted on

Jag har inrett här hemma med nya posters från Dear sam som är en svensk posters butik på nätet som säljer exklusivare posters i finare pappersmaterial som inte bleknar. Posterna är tillverkade i en fabrik i Frankrike och postera är trendiga.

Här kan ni se mitt hem och här är en tavla som heter Arsh

Jag blev väldigt nöjd mina trendiga grafiska posters i ljusa färger, ibland annat den fina färgen “Geige” som som är ett mellanting mellan grått och beige. Det blev verkligen ett upplyft med dessa tavlor och ramar tycker jag.

Då det var första gången jag handlade i från Dear sams online butik så tänker jag att jag skriver en kort recension om det. Mina posterna kom i en kartong som ni ser ovan och posterna var därmed inte rullade vilket var väldigt bra.

+Pappret var mer tjock och färgen var bra.

+Det var tydligt förklarat på tavlorna som jag köpte till att det var 2 skyddsfilmer att dra av, vilket är något jag missat tidigare och endast dragit av en film (om det nu varit 2) och detta har jag upptäckt med tiden av en slump att det varit skyddsplast på. Men på Dear sam, kunde jag inte missa att ta bort skyddsfilmen vilket var jätte bra.

+Priserna är även bra utbudet är bra.

– Var att jag upplevde att det var lite svårt att matcha perfekt med färgerna om man är ute efter att skapa en tavelvägg i exakt samma färger. Dock är det enkelt att maila in till kundtjänst för att få råd!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.