Okategoriserat

Gina tricot har lanserat Gina home

Posted on

Gina tricot gör som många andra kedjor att dom lanserar heminredning med Gina Home, varför inte dom har snygga prisvärda kläder och en stark målgrupp. Butiken öppnar upp den 17:e september online och i vissa butiker.

  • Här finner ni Fanny Ekstrands blogg, jag hade ingen koll på vem hon var förens nu. Lifestyle, mode och inredning. Vi skulle aldrig byta klädstil, ska blir intressant se det hon designat.
  • Linn Eklunds blogg, verkar slutat blogga mer eller mindre. Lite mer min personliga stil. Driver tillsammans med Linn,  Hobnobjournal.com, som jag aldrig hört om heller men lägger ett bokmärke på det.

Jag brukar ta mig en sväng på Gina tricot med jämna mellanrum och köpa hem en hög kläder varje gång. Jag tror jag shoppar lite mer som en man, gärna mkt och effektivt färre gånger. Däremot har jag kommit underfund med att vill man få del av godbitarna på Hm i Fältöversten så behöver man behöver man gå dit minst en gång i veckan!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.