Lyx kök

Högkvalitativa hushållsapparater i stilren design

Posted on

Gaggenau är ett innovativt företag som tillverkar högkvalitativa hushållsapparater i stilren design. Bland annat så var Gaggenau de första som lanserade kombiångugnen för privata kök (1999), vilket gav även amatörkockar möjligheten att ånga, bräsera, baka, koka, grilla och gratinera i en och samma produkt.

Vid tillverkningen av Gaggenaus produkter används endast förstklassiga material och varje steg i produktionen kontrolleras noggrant. Gaggenau grundades i Tyskland 1683 och med nära 340 års erfarenhet fortsätter de att revolutionera det privata köket med sina internationellt hyllade produkter.

Det finns bland annat en kaffemaskin med värmelåda för att hålla kaffekopparna varma; kombiångugn med vakuumeringslåda för bland annat sous-vide-tillberedning och en större ugn. Färgen är Gaggenau Antracit. I köksön finns induktionshällar och en infälld bänkfläkt, styrda av solida vred i rostfritt stål.

En kaffemaskin med värmelåda för kaffekopparna är verkligen något att skriva upp på önskelistan till det ultimata köket.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.