Inredning inspiration

Jätte nallebjörn – Dekoration av mys till ditt hem

Posted on
I denna artikel går vi in på vilka fördelar det finns med att ha en nallebjörn eller ett annat gosedjur. Låt oss först och främst vara uppriktiga med att många vuxna fortfarande skulle känna en viss kärlek när man plockar fram sin gamla teddybjörn på vinden? En teddybjörn eller en “nalle” (eller ett annat mjukisdjur)  kan vara fin en påminnelse om kärlekshistorier, barndomsäventyr. Det ge både fina minnen och nostalgi…

Därför är nallebjörnarna så bra!

Nallebjörnar är ingen ny uppfinning. De har varit i modern produktion ända sedan 1902. Dessa gulliga, mjuka och potentiellt tröstande tygbitar har varit kanske en av våra följeslagare i den tidiga barndomen. Men faktum är att de kan vara perfekta för alla åldrar. De kan ge mycket åt den som har en funktionsvariation, en dement som hamnar i barnstadiet eller någon som känner sig särskilt ledsen och ensam. De passar dessutom utmärkt för den som tycker om att dekorera eller inreda.

Det är inte minst en perfekt doppresent, eller ett smart och enkelt sätt hedra några av all de käraste! Om du tänk köpa en nallebjörn ska du köpa en i bra kvalitet hos Teddyway. Passa på att köpa en stor nallebjörn hos en pålitlig firma. Barnen är förstås särskilt förtjusta i de nallar som är lite extra pampig och kramgoa. Nallebjörnarna från just Teddyway är fyllda med bollar i silikonfiber, vilket har antiallergiska egenskaper. De lever också upp till EU’s krav och lagstiftning.

Mjukisdjur passar även för vuxna

Vår kärleksaffär med dessa nallar börjar och slutar inte under de första åren av våra liv. Studier har visat att en favoritnalle ofta följer med studenter ända till universitetet. Det har funnits exempel på affärsmän som gömmer en nalle i sin resväska. Att ha nalle som vuxen är tabubelagt. Men det borde inte vara fel. I grund och botten kanske problemet är den toxiska machokulturen? Nallebjörnar och mjukisdjur har varaktigt populära väldigt länge, och det finns goda stjäl till detta.

För vuxna kan det vara en naturlig del av våra nattliga rutiner. Att ha en gosleksak att mysa med har ett bevisat samband mellan denna känslomässiga komfort och att känna sig lugn och utvilad på morgonen. Som framgår av forskningen blandas sömn och stress inte så bra ihop, så det kanske är dags att ta fram en stor och gullig björn då och då när du kämpar för att komma till ro?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.