rabattkod markslöjd
Rabattkoder heminredning

Markslöjd rabattkod

Posted on

Innehåller reklam och annonslänkar för Markslöjd

Nykunds erbjudande Markslöjd få 15 % rabatt på ditt första köp

Rabattkod Markslöjd

WEL15

Få 15% rabatt på ditt första köp!

Om Markslöjd

Markslöjd har funnits sedan 1963 och sysslade, som namnet antyder, en del med hemslöjdsartiklar innan belysningsverksamheten tog över helt och hållet. Från start handlade det mycket om svarvade lampfötter i trä och skärmar i textil. I princip allt tillverkades i Marks kommun.

Om Markslöjd: Belysningens Skönhet i Svenska Hem

Inledning

I dagens moderna samhälle strävar vi efter att skapa hem som inte bara är funktionella utan också estetiskt tilltalande. Ett viktigt element i att uppnå detta är belysning. En svensk belysningsföretag som har bidragit till att förvandla våra hem med sin unika stil är Markslöjd. I denna artikel kommer vi att utforska Markslöjds historia, dess unika designfilosofi och hur deras belysning har blivit en integrerad del av svenska hem.

Historia av Markslöjd

Markslöjd grundades 1963 och har sedan dess varit en av Sveriges främsta tillverkare av belysningsprodukter. Företaget har sin början i den lilla byn Mark i Västergötland, där det fortfarande har sitt huvudkontor och produktion. Från en beskjuten start har Markslöjd vuxit till att bli en betydande aktör på den internationella belysningsmarknaden.

Det Svenska Arvet

Markslöjds framgång är starkt kopplat till dess svenska arv. Företaget har alltid fokuserat på att skapa belysning som inte bara är funktionell, utan också inspirerad av den svenska naturen och kulturen. Denna unika designfilosofi har gjort att Markslöjd har blivit synonymt med svensk heminredning.

Markslöjds Unika Designfilosofi

Naturnära Design

Markslöjds produkter kännetecknas av deras naturnära design. Inspiration hämtas från svenska skogar, sjöar och fjäll, vilket resulterar i belysning som ger en känsla av närhet till naturen. Trädetaljer och naturliga material är vanliga inslag i deras lampor och ger en rustik och mysig atmosfär.

Hållbarhet

En annan viktig aspekt av Markslöjds designfilosofi är hållbarhet. Företaget strävar efter att använda miljövänliga material och metoder i sin produktion. Detta gör deras produkter inte bara vackra utan också miljövänliga.

Markslöjd i Svenska Hem

Markslöjd har blivit en favorit bland svenska heminredare och privatpersoner som vill förbättra sina hemmiljöer. Deras lampor kan ses i allt från vardagsrum och kök till trädgårdar och altaner. Här är några populära användningsområden för Markslöjds belysning:

Vardagsrum

Markslöjds taklampor och golvlampor är perfekta för att skapa en mysig atmosfär i vardagsrummet. Deras naturliga design passar väl in i svenska hem och ger en avslappnad känsla.

Trädgård

För de som älskar att tillbringa tid utomhus erbjuder Markslöjd trädgårdsbelysning som kan förvandla trädgården till en magisk plats på kvällarna. Solcellsdrivna lampor är ett populärt val för att spara energi.

Barnrum

Markslöjd har också ett brett utbud av barnlampor med lekfulla designer som barn älskar. Dessa lampor är perfekta för att skapa en rolig och inspirerande miljö i barnens rum.

Slutsats

Markslöjd har under årtionden fört svensk design och natur närmare våra hem. Deras unika designfilosofi och fokus på hållbarhet har gjort dem till en uppskattad aktör på belysningsmarknaden. Genom att integrera deras produkter i ditt hem kan du skapa en atmosfär som är både vacker och miljövänlig.

Vanliga Frågor om Markslöjd

 1. Vad gör Markslöjd unikt inom belysningsindustrin?
  • Markslöjd är känt för sin naturnära design och sitt svenska arv, vilket ger deras produkter en unik stil.
 2. Var kan jag köpa Markslöjds produkter?
  • Du kan hitta Markslöjds produkter i många heminredningsbutiker och onlinebutiker.
 3. Har Markslöjd några miljövänliga alternativ?
  • Ja, Markslöjd strävar efter hållbarhet och erbjuder miljövänliga lampor och solcellsdrivna produkter.
 4. Vilka typer av rum passar Markslöjds belysning bäst?
  • Markslöjds belysning är mångsidig och passar bra i vardagsrum, trädgårdar och barnrum.
 5. Vad är fördelen med att använda solcellsdrivna lampor från Markslöjd?
  • Solcellsdrivna lampor är energieffektiva och kräver ingen extern strömkälla, vilket gör dem perfekta för trädgårdar och uteplatser.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.