Recension

Recension Tiptapp appen – hemfixare, hämta skräp, flytt mm

Posted on

Jag har använt mig av Tiptapp ett par gånger och tänkte att jag skriver en recension om det. Jag älskar denna app faktiskt och det är väldigt smidigt att få hjälp och prisvärt och detta är inget sponsrat samarbete. Dom var hemma hos mig idag och hämtade skräp och då hade jag lagt in att det skulle kosta 200 kr och jag fick många som ville komma och hämta mitt skräp till tippen. Jag valde en random man som anmälde sig snabbt för jag tänkte först till kvar får först mala med mitt skräp.

Snabbt hjälp

Det känns lite som om Tiptapp blir det nya ”Bolt” fast för tjänster, konkurrens är bra och jag tycker om enkelheten med att det är bara fota det man vill ha hjälp med eller skriva en annons så kan du ha hjälpen inom en timme. Vanliga fixarfirmor där kan man få vänta flera dagar för att få hjälp och administrationen är jobbig och långdragen. Vill jag ha hjälp så vill jag gärna ha det idag, ska jag ha en fest till helgen vill jag hinna få bort skräpet innan det om det en torsdag liksom och det är tidspress.

Jag flyttade sist med en flyttfirma men förra och fick betala 6000 kr för en flytt 6 kvarter bort blev efter avdrag blev 3000 kr. Jag valde jag att använda mig av Tiptapp denna gång, då det inte rörde sig om så mycket saker och det blev ändå bättre pris.

Avdrag?

Jag antar att man själv kan spara kvitton från Tiptapp och skicka in till skatteverket? Jag har även beställt tjänster som sätta upp tv och det har varit dyrt med, så det har kommer jag ta hjälp av Tiptapp nu.

Jag kommer kika lite närmre på detta tänkte jag om hur det fungerar, se på mitt kvitto osv. Använder man tjänsterna regelbundet och för större summor vill iaf jag gärna få tillbaka på skatten för hushållsnära tjänster.

https://www.skatteverket.se/foretag/skatterochavdrag/rotochrut/safungerarrutavdraget.4.64a656d113f4c7597011e41.html

TipTapp rabattkod

Jag delar ut min egna kod från Appen som ger 50 kr rabatt och är alltid giltig.

Kod:

nxNa 

(klick)

 

Slit inte ut dig i onödan, testa Tiptapp som är en tjänst som där privatpersoner hjälper dig att köra bort saker du inte behöver. Jag har själv testat det och det är jätte smidigt!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.