Recension

Trendrum recension och omdöme

Posted on

Här kan du läsa min Trendrum recension och omdöme! Jag har handlat från Trendrum och det är en stor besvikelse dessvärre!

Nu har det gått flera veckor sedan jag handlade och det går ej få kontakt med företaget, dom mailade mig och frågade om jag ville ha mitt bord för att jag inte hämtat ut det. Jag sade då att jag inte fått avi på det, dom svarade aldrig tillbaka så nu har bordet skickas tillbaka. Jag gick in på deras Facebook och här såg jag otroligt dåliga recensioner om Trendrum.

Recension Trendrum

Vad är det här för företag? Dom har 10 000 följare på Facebook och har inte uppdaterat sin Instagram sedan i mars 2020.Det är omöjligt att få kontakt med dom via, Facebook, mail och Instagram. Har dom endast en person på deras kundtjänst? Jag har nu kontaktat Vd:n på Linkedin och hoppas att få hjälp ärende.Då detta är utom all kritik, undvik att handla från Trendrum om ni ska handla möbler. Jag känner mig helt besviken på hur mitt ärende har sköts!

Hur kan man driva ett företag som Trendrum 2021 och inte ha en kundtjänst som fungerar?

Läs Reco omdöme Trendrum

Omdöme Trustpilot Trendrum

 

 

Läxa är lärd, kolla alltid upp omdöme och recension innan du lägger en order från ett okänt företag.

2 thoughts on “Trendrum recension och omdöme

 1. B

  september 24, 2023 at 6:21 e m

  Did Trendrum CEO replied to you? And did you manage to return?

  1. admin

   oktober 8, 2023 at 12:48 e m

   Hi, i did manage to do the return. But it was a struggle, i do not recommend this company!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.