Motor

Så kan du enkelt ta körkortet och få personlig körkortsplan

Posted on

I samarbete med trafiko.se

Att ta körkort är verklige en investering i sig själv. Och om man tänker att man måste ha en bil så är det absolut inte så.

Det var många år sedan jag tog mitt körkort och det är en branch som verkligen har förändrats till det bättre.

Back in the days behövde jag gå till en körskola och sitta och traggla framför deras datorer för att lära mig körkortsteorin och binda min tid till deras öppettider. Att ta körkort blev en utdragen process för mig då jag tyckte inte om att behöva sitta där och över på körkortsfrågorna. Numera kan lära sig teorin via e-bok, ljudbok och som körkortsfrågor så smidigt.

Personlig körkortsplan tar dig från start tills du har kortet i handen

Trafikos tjänst erbjuder en personlig körkortsplan för dig där du enkelt kan se steg för steg i din processes så att du inte missar några delar när du tar körkortet. Där kan du även boka de olika tjänsterna online som, handledskrus, riskettan och risktvåan. I Sverige får man börja övningsköra bil från och med att man har fyllt 16 år om man har en myndig handledare med körkort. För att spara in pengar är det billigaste sättet att övningsköra privat är att man kan träna ofta och mycket. Att gå en intensivkurs med teorin och uppkörning kan vara stressigt och det är enklare att kunna teorin och öva i sin takt från när man får börja övningsköra. Kunskap som inte stressas in är kunskap som sätter sig bra.

 

Fördelar med körkort
  • Du slipper åka kollektivt. Även om bussen är ett klimatsmart alternativ och något vi bör använda oss mer av kan en liten försovning på morgonen innan jobbet lätt ske.
  • Du blir mer attraktiv på arbetsmarknaden.
  • Fördelaktigt för dig i en mindre stad.
  • Underlättar i vardagen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.