Motor

Så kan du spara pengar om du har en bil på underhållningen

Posted on

Samarbete mekster.se

Allt är frid och fröjd så länge bilen rullar brukar det heta, men precis som med allt annat så påverkar ju användandet, körstilen och väder slitaget på bilen. Kör du aggressiv körning med hårda och många inbromsningar kommer du slita ut dina bromsskivor snabbare. Den körstilen tycker jag personligen inte är så vidare trevlig att åka med sådana förare för då kan jag ibland börja må illa. Dock verkar det som de flesta tror att dom är en bra bilförare och inte så att någon kommer säga det åt dig. Men behöver du ofta byta ut reservdelar i din bil så kan det ju kanske ligga något i det. 

Tack vara lågprisbutiker online kan man kapa en stor del av kostnaden när man ska serva bilen.  Ett exempel är genom att välja bort originaldelar med replica, ersättnings reservdelar till bilen som ändå ser identiskt ut och av samma kvalitet så tror jag inte nästkommande köpare kommer gå och ta loss dina bromsskivor och se om det är original. Faktum är att ABS bromsskivor de tillverkas enligt de strängaste säkerhetsstandarderna, vilket garanterar en problemfri drift. Vill du inte göra bytet själv, boka en byte och ta med dina reservdelar till bilen. Det är ju redan dyrt som det är att ha bil och serva den. 

Mekster är en bilbutik med väldigt brett utbud med allt för bilen skulle jag säga, det finns till och med för djuren och barn. Så är till våren hade jag verkligen sett till att göra min bil vårfin med ​​rekonda bilen invändigt, det är även något du kan göra själv. Den noggranna bilägaren ser sin bil som en investering och håller vid den regelbundet så att den aldrig riktigt blir smutsig. I bagageluckan finns ofta div tillbehör för rengöring. Jag har sett mindre dammsugare man kan ha i bilen för att hålla den fin och olika rengörings wips för bilen som du kan ha för olika material som vinyl, skinn, glas med mera.


Hur välskött man håller sin bil och sina egendomar tycker säger en hel del vad du är för en människa. Du behöver inte vara rik för kunna hålla din bil ren och hel. Då får du helt enkelt använda din egna tid och rengöra bilen själv och personligen så tycker jag att det kan vara lite rogivande att städa ibland och speciellt om man städar precis innan man ska iväg så att man möts av en ren bil nästa gång man kliver in i den. 

 

Jag tänker även passa på att tipsa om några saker jag sett på Tiktok, slime för bilen som rengör mellan knappar så smart. Det heter dock ibland rengöringgele. Sen även Kärchers textilvårdsmaskiner är bra för rengöra tyg. Slutligen har man barn så tycker jag att man borde tänk mer på att skydda bilmöblerna med sittskydd. Det finns även hund och lastskydd för bilen, kanske inte så fint men det kan vara en investering och har du gäster i bilen slipper dom få massa smuts på sig.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.