Städning

Unna dig städhjälp och förhöj din livskvalitet

Posted on

Visste du att vi i genomsnitt spenderar hela fyra timmar i veckan på att städa? Det är värdefull tid som de flesta nog hellre skulle ägna åt något betydligt roligare. Kanske fika med kompisar, fixa naglarna eller träna. Med hemstädning från Hello Clean får du mer tid över, samtidigt som din bostad blir skinande ren!

 

Därför borde du unna dig städhjälp

Känslan av att komma hem till ett ny städat hem är svår att slå. Det är en lyx som trumfar det mesta och gör ditt hem mer inbjudande. Med Hello Clean kan du glömma dammråttor under sängen, smulor i soffan och fläckar på mattan. Tack vare RUT-avdraget är städhjälp en tjänst som allt fler kan ta del av, avdraget ger dig nämligen halva priset på vad det egentligen skulle kosta. Därför finns det inget att fundera över längre, anlita städhjälp och få lite avlastning i vardagen!

 

Få flexibilitet i livet

Många känner igen sig i att ett stökigt hem gör det svårt att spontant bjuda hem familj eller vänner till sitt hem. Så borde det inte vara, hemmet är ju platsen där vi spenderar mest tid i livet, och du ska kunna visa upp det med stolthet. Med hemstädning ökar din flexibilitet och du behöver inte längre oroa dig för att gästerna ska syna varje vrå. Städning behöver inte längre vara ett ständigt orosmoment utan nu kan du fokusera på det roliga i stället, som att förbereda mat och underhålla gästerna. Med veckostädning från Hello Clean är ditt hem alltid redo att visas upp från sin bästa sida. Dessutom erbjuds återkommande kunder ett gratis digitalt lås från Glue Lock. Med en digital nyckel kan du inte bara släppa in din städhjälp, utan även vänner, grannar och familj!

 

Nöjda kunder – vår största prioritet

Hello Clean är städfirman som sätter kunden i fokus genom att leverera städhjälp i toppklass. Med miljövänliga rengöringsmedel får ditt hem ett lyft utan att skada inredning eller miljön. Dessutom får du en personlig kontakt hos oss, där du som kund blir sedd och hörd.

 

Hello Clean: En del av något större

Hello Clean ingår i koncernen A Plus Education Group tillsammans med nannyföretaget Hey Kiddo samt My Academy och Studybuddy som erbjuder läxhjälpmattehjälp och studiehjälp. Med över 2000 anställda bidrar vi till att hjälpa ungdomar, barn och familjer med allt professionell hemstädning, barnpassning med nanny till utmärkta studieresultat.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.