Hållbarhet

Rekitchen säljer begagnade köksredskap och hushållsartiklar online

Posted on

Har du någon gång funderat vad som händer med alla överflödiga kökstillbehör och köksredskap när våra liv förändras? Kanske blir vi sambos, flyttar till äldreboende, skaffar vårt första hem och börjar från noll eller när vi dör lämnar vi massor av köksredskap som någon annan kan använda.

Nischad site med begagnade köksredskap och hushållsartiklar

Nyligen så kom jag i kontakt med Rekitchen på Linkedin och kände att Wow detta är bra affärside med att sälja begagnade köksredskap och hushållsartiklar. Personligen så kommer jag sällan ut på loppis och det är svårt att faktiskt finna det man behöver för stunden då. 

Visst är det en charm baka en sockerkaka i en sockerkaksform? Jag kommer aldrig göra mig av med mina. Sen vilken kvalité det är på äldre köksredskap, ingen plast som går sönder utan gedigna material.

Pannor och grytor som håller i generationer men även massor av små smarta saker och redskap för olika saker. Det finns mycket nostalgiska köksredskap som äldre har i sina hem. Jag har ett Plättlagg i gjutjärn och dom är dyra som nya och det finns en efterfrågan på äldre köksredskap. När det gäller hållbarhet och bra giftfria köksredskap så är material som trä, koppar, mässing och helt plastfria såsom keramik med mera.

Det är värt satsa på kökstillbehör av god kvalitet än att massköpa. Välj att köpa begagnat eller spar och köp det du verkligen vill ha, då blir matlagningen roligare, för har man rätt verktyg blir allt enklare.

Följ Rekitchen.nu på Instagram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.