Städning

Upptäck fördelarna med Västerbotten såpa

Posted on

Samarbete med Västerbotten såpa

Västerbotten såpa är inte bara en vanlig rengöringsprodukt och jag har börjat städa med Västerbotten såpa efter att min vän Emma Jennie gett mig en flaska som jag fyllde upp med vatten och lade i en refil. Så smidigt! Det är en miljövänlig och hållbar såpa som framställs av återvunnen köksolja och naturliga ingredienser. Denna artikel kommer att utforska fördelarna och unikheten hos Västerbotten såpa samt hur du kan använda den i ditt hem. Förr i tiden städades det nästan bara med Såpa och sen kom det massor av andra kemikalier och vi är mer allergiska än någonsin, jag själv upplever jag får svårt andras när jag känner ångor av kemikalier så sedan ett tag tillbaka har jag bytt ut mycket till ekologiska alternativ helt enkelt.

Unikheten i Västerbotten såpa

 Återbruk av naturlig köksolja

Västerbotten såpa är stolt över sin hållbara praxis när det gäller återvinning av naturlig köksolja. Istället för att slänga bort använd olja från restauranger samlar de upp den och förvandlar den till högkvalitativ såpa. Detta minskar avfallet och ger en andra chans till en resurs som annars skulle ha gått förlorad.

Ingen användning av konserveringsmedel

En annan anledning att älska Västerbotten såpa är att den inte innehåller några konserveringsmedel. Det betyder att du kan rengöra ditt hem utan att utsätta dig för skadliga kemikalier. Det är en trygg och naturlig rengöringslösning för hela familjen.

Biologiskt lätt nedbrytbar

Västerbotten såpa är biologiskt lätt nedbrytbar.

Miljövänliga refill-flaskor

POP-återvunnen plast

Västerbotten såpa har också tagit initiativ till att använda miljövänliga refill-flaskor. Dessa flaskor är tillverkade av återvunnen plast som kallas POP (Plast från Océanen och stränderna). Genom att använda denna typ av plast bidrar Västerbotten såpa till att minska plastavfallet och skydda våra hav och stränder.

3.2 Räddning av stränder runt om i världen

En annan anmärkningsvärd egenskap hos refill-flaskorna är att plasten som används har plockats upp från stränder runt om i världen. Västerbotten såpa engagerar sig i att rensa och rädda stränder från skräp, och genom att använda dessa refill-flaskor kan du bidra till denna viktiga miljöinsats.

Enkelhet och kvalitet

Endast tre ingredienser

Västerbotten såpa håller det enkelt när det kommer till ingredienser. Deras produkter innehåller endast tre ingredienser: vatten, såpa (förtvålad rapsolja) och eventuell parfym. Genom att eliminera onödiga tillsatser och kemikalier ger Västerbotten såpa dig en rengöringsprodukt som är både mild och effektiv.

Användning av lokal köksolja

En annan anledning att välja Västerbotten såpa är deras användning av lokal köksolja. De hämtar upp köksoljan från lokala restauranger och förvandlar den till högkvalitativ såpa. Detta stöder den lokala ekonomin och minskar transportbehovet, vilket i sin tur minskar den miljömässiga påverkan.

Så använder du Västerbotten såpa

För köket

Västerbotten såpa är perfekt för rengöring av köket. Du kan använda den för att ta bort fett och smuts från diskbänkar, spisar, ugnar och andra ytor. Dess naturliga sammansättning gör den säker att använda på livsmedelsberedningsområden.

För badrummet

I badrummet kan Västerbotten såpa användas för att rengöra handfat, duschar, badkar och toaletter. Den hjälper till att avlägsna kalkavlagringar och hålla badrummet rent och fräscht.

Sammanfattning, jag gillar produkterna verkligen och för mig som inte klarar av starka dofter på städmaterial är detta verkligen bra.

Rabattkod:

deco20 ger 20 % rabatt

Läs även, rengör matta köksluckor med fast såpa

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.