Inredning inspiration

Behöver du mer plats i hemmet?

Posted on

Samarbete med Pelican Self Storage

Behöver du flytta till mindre? Kanske från villa till lägenhet? Eller har du genomgått en separation och behöver förvara prylar och möbler som inte får plats? Vad anledningen än må vara behöver de flesta människor idag större utrymme och mer plats för att förvara sådant man sällan använder. Vi har en tendens att samla på oss mer saker än vad vi har utrymme för. 


Är det verkligen nödvändigt att förvara vintersaker, högtids dekorationer och gamla minnes saker som du kanske ärvt hemma i lägenheten? Jag tycker inte det. Ett tips är att hyra förråd. Ett förråd som är tryggt, säkert och anpassat för dig och dina möbler / prylar. 

 

Pelican Self Storage – säkra förråd med personlig service 

Det finns många olika typer av tillgängliga förråd för uthyrning på marknaden idag, sedan finns det Pelican Self Storage. Pelican Self Storage är det säkra alternativet som fokuserar på personlig service. Att hyra förråd har oändligt många fördelar. Inte bara det att du får en fantastisk plats hemma. Med ett externt förråd har du också möjligheten att skapa mer ordning hemma och effektivisera din förvaring. Att ha vinterdäcken ståendes bland dina kläder nere i ditt lägenhetsförråd är inte att föredra. I ens lägenhetsförråd bör man ha sådant som man lätt vill ha tillgängligt. Det kan vara skor, regnkläder, transportbur till djuren, resväskor, gästsäng och så vidare. Men saker som arvegods, studentskyltar, snöskyffel, flytvästar och annat som inte är säsong behöver man inte ha i anslutning till sin lägenhet. Det är en befrielse att magasinera sådant man sällan behöver.

Överfulla garderober, skåp och lägenhetsförråd har vi fått nog av. Läs mer om förråd och fördelarna med att hyra via Pelican Self Storage här 

 

Att hyra förråd säkert

Pelican Self Storage erbjuder dig som kund säkra förråd med övervakning och personlig service. När du hyr förråd hos dem kan du känna dig trygg. Pelican Self Storage ger dig enorma fördelar. Du behöver aldrig oroa dig för mögel i förråden då teamet håller koll på temperaturen och fuktigheten i förråden. Säkerheten på förråden är hög. Samtliga anläggningar är utrustade med  kameraövervakning och personlig kod eller bricka. Du som hyr förrådet hos Pelican Self Storage är den enda som kan ha tillgång till utrymmet.

Pelican Self Storage erbjuder deras kunder tillgång till en gratis släpvagn. Perfekt när du ska transportera dina saker eller vid flytt. Du behöver alltså inte hyra släp någon annanstans ifrån om du vill förflytta dina saker till förrådet. 

Just nu har Pelican Self Storage ett erbjudande där du som kund får 50% på första två månadshyrorna. Passa på att ta denna chans 🙂 

 

 

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.