Vardagsrum

Ett urval av fina Modulsoffor

Posted on

Innehåller annonslänkar för Soffadirekt och Homeroom

Modulsoffor är extra trendigt just nu och jag tycker det är så snyggt 2020. Skulle jag köpa en ny soffa skulle det bli en modulsoffa. Det har varit sammetssoffor ett bra tag nu men det är något jag faktiskt skulle välja bort.

Nu är jag mer för naturnära material, vävt, jag är inne på en beige period och jag vill gärna komplettera med Greige. Som är trendfärgen som varken är grå eller beige – utan en perfekt blandning av båda två. Väldigt fin färg.

Fina modulsoffor

Direktlänkar till kategori: Modulsoffor

Soffadirekt,se här

Homeroom, se här

Intro bild, är en modulsoffa som heter: Jax sofa from HKLiving är en riktigt fin, den går dock loss på hela 5900 Euro, så kostar en del. Den är en soffa som kommer vara tidlös, vacker rum med.

Ibland kan det var värt att investera i något man verkligen tycker om, jag kommer leta fram fler fina soffor.

MIRA soffmodul

Här

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.