Hemma hos mig

Fina doftljus från Rusta

Posted on

Igår var jag en sväng förbi Rusta i city för att ”bara” köpa en rund spegel med svart ram för det var 20 % rabatt denna veck. Men det var nästan dömt att misslyckas för är jag väl på Rusta så följer det alltid med lite mer saker hem.

Men jag är faktiskt duktig och köper saker jag har behov av och gärna fler av varje för att spara tid. På bilden ser ni mina fina doftljus som jag fann för 49 kr styck som jag tycker ser ut att kosta betydligt mycket mera. När ljusen brunnit upp planerar jag att lägga egna ljus i dom. För faktum är jag inte så mycket för att ha för mycket doftljus i mitt hem tända samtidigt utan jag vill gärna ha ett doftljus tänkt åt gången och sedan ha vanliga ljus. Jag köpt även några sammet kuddfodral för 29 kr styck, ordpris 59 kr. Vilket kap!

I mitt hem blandar jag som dom flesta gör ganska högt och lågt för det är inte priset som avgör hur lyxigt något ser ut tycker jag utan det är helheten. Det är verkligen roligt att ha flyttat till ett större boende där jag äntligen kan inreda mer och jag vet att min blogg kommer bli ännu bättre nu. Jag har därför skapat en kategori som heter:Hemma hos mig, där du kan se bilder från mitt hem.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.