tavlor

Fotografera och skapa dina egna konstverk

Posted on

Samarbete med bestcanvas.se

Är du en kreativ person som ofta har mobilen framme och fotograferar? Eller vem vet du kanske har investerat i en kamera.Kanske du har som mig har sett alla posterbutiker och tänk: Ja men jag kan ju fota egna bilder och skapa min egen fotokonst säkert minst lika bra! Varför inte slå slag i saken gör det?

Att fota bilder är minnen för generationer..

En gång träffade jag en kvinna som berättade att hon slutat fotografera för att hon blivit gammal och ändå aldrig tittade på sina bilder. För mig lät det aningen sorgligt och det behöver verkligen inte bli så.

Själv så fotograferade jag för ett par år strömmen i min hemstad och framkallade svartvita foton och gjorde en tavla av det. En vän till mig fick även en egen uppsättning dessa bilder så nu hänger dom hemma. Det fick upp motivationen för mig att börja fotografera ännu mer, tänker att jag ska ta med min kamera på nästa resa och se om jag finner något fint fotografer och sedan skicka iväg bilderna till BestCanvas.se för att få min egna fotokost. Bilderna kan man få i många utföranden, på canvastavlor, akrylglastavlor och på muggar och liknande. 

Bra fotograferingstips

 Jag är alltid väldigt noga att jobba med ljuset när jag fotograferar. 99% av mina bilder är tagna med dagsljus vilket get absolut bäst resultat. När jag fotar inomhus så håller jag mig så nära fönstret som möjligt och när jag fotar utomhus så får jag alltid finast resultat när det är sol/sol och moln. Det är dock viktigt att tänka på att när du fotar människor kan det bli väldigt platt om de har solen rakt på sig/väldigt mörkt om solen kommer bakifrån så försök hitta en lite skuggigare plats, gärna där man ser att det är soligt men ändå inte med direkt ljus på kroppen. Jag brukar älska att fota under träd på soliga dagar, det blir oftast superfint ljus

Är det mycket människor kan det vara bra att bära munskydd till skillnad mot vanliga traditionell så har Bestcanvas.se sådana i tyg i spännande utföranden. 

Med min rabattkod: TRUEDECO10  får du 10 % rabatt på hela sortimentet.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *