tavlor

Fotografera och skapa dina egna konstverk

Posted on

Samarbete med bestcanvas.se

Är du en kreativ person som ofta har mobilen framme och fotograferar? Eller vem vet, du kanske har investerat i en kamera och så du har kanske som mig sett alla posterbutiker och tänk: Ja men jag kan ju fota egna bilder och skapa min egen fotokonst minst lika bra! Ja varför inte slå slag i saken gör det?

Att fota bilder är minnen för generationer..

En gång så träffade jag en kvinna som berättade till mig att hon slutat fotografera för att hon blivit så gammal och ändå aldrig tittar på sina bilder. För mig lät det aningen sorgligt och jag tyckte att det inte alls behöver vara så.

När jag fotograferade mina egna tavlor..

För några år sedan så fotograferade jag strömmen i min hemstad och framkallade dessa bilder som svartvita foton och gjorde en tavla av dom. En vän till mig fick även sin en egen uppsättning dessa bilder, så nu hänger dom hemma hos henne. Detta fick upp min motivation till att börja fotografera ännu mera. Jag tänker att jag ska ta med min kamera på min nästa resa och se om jag finner något fint att fotografer och sedan skicka iväg bilderna till BestCanvas.se för att få min egna fotokost. Bilderna kan man få i många utföranden, på canvastavlor, akrylglastavlor och på muggar och liknande. 

Bra fotograferingstips

Jag är alltid väldigt noga att jobba med ljuset när jag fotograferar. 99% av mina bilder är tagna med dagsljus vilket get absolut bäst resultat. När jag fotar inomhus så håller jag mig så nära fönstret som möjligt och när jag fotar utomhus så får jag alltid finast resultat när det är sol/sol och moln. Det är dock viktigt att tänka på att när du fotar människor kan det bli väldigt platt om de har solen rakt på sig/väldigt mörkt om solen kommer bakifrån så försök hitta en lite skuggigare plats, gärna där man ser att det är soligt men ändå inte med direkt ljus på kroppen. Jag brukar älska att fota under träd på soliga dagar, det blir oftast superfint ljus

Är det mycket människor kan det vara bra att bära munskydd till skillnad mot vanliga traditionell så har Bestcanvas.se sådana i tyg i spännande utföranden. 

Med min rabattkod: TRUEDECO10  får du 10 % rabatt på hela sortimentet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.