Dekoration inspiration

Handlat blommor online hos House of flowers

Posted on

Nyligen så handlade jag blommor från House of flowers och var nyfiken att se hur det fungerade att handla blommor online. Det var något jag aldrig tidigare hade gjort och jag tänkte, varför ska man inte kunna handla blommor nu när frakten går så fort nuförtiden? Så jag slog till och lade en beställning, jag handlade via Ellos och min order blev två olika paket då blomman skickades direkt från blombutiken.

Paketerat så att ingen jord flyger runt, under är det svart papper som var fuktat.

Recension House of flowers

Leveransen från order till blomman kom var några dagar och jag kunde inte hämta ut mitt paket med Bankid utan endast fotolegitimation gällde, så mitt paket blev kvar hos Postnord någon extra dag och jag var orolig att min Fikus skulle vara riktigt torr men den var bra återfuktad. Blomman var fint paketerad och det enda att anmärka på var väl att det inte var en pil på förpackningen vilket håll som är upp.

Så här såg Fikusen ut på bild, jag köpte både krukan och blomman och min blomma har hälften av höjden. Höjden 40 cm verkar vara från krukans botten till toppen av Fikusen. Jag fick för mig att den ”gröna delan ovan jord” skulle mäta 40 cm. Men min syrra sade att blommor växer fort dock.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.