Okategoriserat

Trämöbler i klassisk skandinavisk stil

Posted on

Samarbete med bernomobler.se

Den skandinaviska inredningsstilen är populär på såväl hemmaplan som. Hållbart, tidlöst, klassiskt och riktigt snyggt. Den skandinaviska stilen gör att du kan kombinera klassiska och enkla former med modern design. Skandinavisk inredning online finner du hos det svenska inredningsvarumärket Rowico 

Stilfulla hemmakontoret

Jag har en extra yta i mitt hem och planerar att införskaffa ett skrivbord och stol samt förvaring. Detta skrivbord som heter Springdale skrivbord svart var väldigt fint måste jag säga och kommer från Rowico. Skrivbordet har ett praktisk sarg runt bakre delen av bordsskivan som gör att inte papper faller bakom och ramar in. 

Källa: https://bernomobler.se/varumarken/rowico-home/springdale-skrivbord-svart-140x55cm/

Matcha möbler med varandra

Jag tycker om att matcha och få en helhet, det är inte kanske typiskt svensk, men jag tycker det är smidigt att handla från en och samma leverantör som har olika linjer där möblerna passar med varandra. Det skapar en mer lyxig känsla upplever jag och det blir en röd tråd i hemmet. För har jag en köksskiva på matsalsbordet så vill jag gärna att det är samma träfärg på sidobordet. 

Jag investerar hellre i möbler av god kvalité som håller i många år och i en tidlös design. Ikea har mycket möbler som är ​​av träfiberskiva och målat med akrylfärg vilket inte är särskilt hållbart att rengöra. Köper man möbler av god kvalitet är det också viktigt att tänka på möbelvården för har man inte det hemma bör man köpa med det direkt. För det är precis som med nya skor, du behöver impregnera dom direkt innan smutsen uppstår och därför tycker jag att möbler från Rowico är hållbart och de flesta av möblerna är även 100 % FSC-certifierade som innebär att miljöanpassat, socialt ansvarstagande och ekonomiskt livskraftigt bruk av världens skogar, genom sitt certifieringssystem FSC.

Vitlaserade möbler och ekmöbler 

Rowicos har brett utbud på vitlaserade möbler vilket är typisk skandinavisk. Dessa behöver White Wood Oil för att hålla sig fina på sikt. Det ger dom behaglig och slittålig ytfinish.  Exempelvis behöver du applicera vaxolja på obehandlad ex för att få en skyddande finish. Jag måste säga att ​​https://bernomobler.se/ har mycket bra möbler i varierande priser.

 

Övrigt: Huvudbilden https://bernomobler.se/varumarken/rowico-home/marshalle-sideboard-vitpigmenterad/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.