Feng shui, Sovrum

Inred sovrummet med Feng Shui för få mer kärlek i ditt liv

Posted on

Jag har skrivit lite om Feng Shui tidigare i min blogg och där nosade jag lätt på att det går att förbättra ens förhållande genom att man exempelvis har en tavla på sig och sin partner i tex köket. Det är verkligt intressant hur Feng Shui kan hjälpa oss att nå dit vi vill i våra liv genom hur vi inreder här hemma. Sen jag började läsa mig mer om detta har jag fått en liten annan synd på hur jag ska tänka med ett harmoniskt hem.

Kärlekens Feng shui 

För att finna Den Stora Kärleken, bör du satsa på sådant som stärker parenergin. För attrahera mer kärlek i ditt liv bör du satsa på sådant som stärker parenergin. Så varje gång du köper ljusstakar, prydnadsföremål, kuddar, vaser, osv, köp två av varje. Finn din kärlekssektor i vardagsrummet genom att lokalisera vilket håll sydväst ligger i ditt vardagsrum. Den delen är din kärlekssektor, och genom att dekorera den på rätt sätt kan du få mer tur i kärlek. 

Enligt elementscykeln stärker elementet eld elementet jord, så därför kan du också dekorera med föremål i rött, rosa, lila, och andra eldiga, kärleksfulla nyanser. Tänd två ljus varje dag i sydväst, ljusen sägs dra till sig kärlek.

Inred ditt sovrum med en sänggavel

En god sömn är mycket viktigt för att få ett bättre kärleksliv i ditt befintliga eller kommande förhållande. En sänggavel kommer förbättra din sömnkvaliteten och att ha en god natts sömn ökar också din emotionella och mentala hälsa. Så det är viktigt att du får en god sömn för natten när du använder Feng Shui för att få en förbättrad romantik i ditt kärleksliv. 

Byt sängkläder regelbundet

Enligt Feng Shui-forskare så är det mycket viktigt att fräscha upp lakan och sängkläder för en romantisk relation med din partner. Det är viktigt att veta att färgerna på sovkläderna påverkar ditt personliga liv.Se till att du använder färger som vitt, grönt, rosa för att få passionen att gå i ditt förhållande. Undvik rött vilket förväntas ha en negativ inverkan på ditt förhållande enligt Feng Shui-experter. Så byt över dina överkast så att du sprider en positiv känsla i ditt förhållande.

 

Placera din säng på rätt plats

När du använder Feng Shui-tips för ditt sovrum för att förbättra ditt förhållande till din partner så måste se till att din säng är placerad på rätt plats. Se till att du inte placerar din säng mot väggen i ditt sovrum så att någon av dina partners känner sig fast i förhållandet. Både du och din man måste kunna känna att du har tillräckligt med utrymme i ditt förhållande så att placera din säng på den plats där båda parterna kan ströva fritt som speglar ditt förhållande. 


Ha aldrig överdrivet med kuddar i sängen

Att aldrig en säng fylld med extra kuddar eller fyllda gosedjur, det skickar nämligen ett meddelande om att du inte har plats för en annan i ditt liv. Så undvik att placera dom i din säng och försök att ha så mycket utrymme som möjligt, det här är en symbol för att du är redo att acceptera en partner i ditt liv. Detta Feng Shui-tips är mestadels ett råd för singlar, som aktivt vill locka till kärlek genom Feng Shui. Så om du för närvarande letar efter ett romantiskt förhållande är det bättre att du blir av med dessa extra kuddar och gosedjur i din säng.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.