Inredning inspiration

Knoppar av kvalitet att till hela hemmet

Posted on

I samarbete med beslagonline.se

Jag tänkte tipsa dig om vart du kan finna snygga knoppar i olika hållbara material och med exklusiv design.

Om du känner att dina möbler börjar blir tråkig och du har tröttnat på dom så kan du överväga att uppdatera dom med lite ny färg och ny knoppar. Detta enkla DIY fix kan i allra högsta grad omvandla byråer och skåp och ta dem från blä till wow. Även enkla billiga möbler kan plötsligt se ut som design möbler där endast du vet sanningen om vad den faktiska kostnaden är.

Har du missmatchade möbler?

Med matchande knoppar i hemmet i varje rum kan göra att dina möbler upplevs vara i harmoni. Det går fort att byta ut knopparna. ​​Bor du i hyresrätt så glöm inte att spara original knoppar så att du kan byta tillbaka när du flyttar, fråga gärna din hyresvärd om du får byta knopparna för ibland kan dom även betala materialet åt dig.

Så här byter du knoppar

Ta bort din befintliga skåp knoppar genom att skruva loss skruvarna som håller dem på plats. Byter du knoppar på köksskåp sätt dom i det i övre eller nedre hörnet på skåpsdörrar och i mitten på lådor och luckor. Byglar som luckhandtag kan du montera vågrätt eller lodrätt. Tänk på att placeringen inte bara ska vara praktisk utan också estetiskt tilltalande. 

Vad är bäst knoppar eller handtag?

I många fall gör knopparna det lättare att öppna överskåp. Drag å andra sidan, ger enklare manövrering av underskåp. Kikar du runt så kommer du att märka att alla överskåp har vred, medan majoriteten av de undre skåpen har drag.

Kan man blanda olika knoppar och handtag i ett kök?

Även om det definitivt är möjligt att samordna skåpen och lådor i olika finish, är det mycket lättare och säkrare att blanda olika former av vred och drag i en matchande finish.

https://www.beslagonline.se/sv/artiklar/knopp-crest-borstad-massing

Knopp Crest är en lättrad knopp och riktigt inne och modern knopp skulle jag säga, jag har sett liknande varianter men med betydligt högre pris. Dessa kommer i två storlekar och i fyra olika utföranden.

https://www.beslagonline.se/sv/artiklar/knopp-torp-25-massing-pol-2

Polerad mässing knopp, urläckert.

https://www.beslagonline.se/sv/artiklar/knopp-t-helix-mattsvart

Knopp T Helix är en lättrad T-knopp har har en elegant industrialism.

https://www.beslagonline.se/sv/artiklar/knopp-portland-antik-brons

Knopp Portland i antik brons från Beslag Design

 

Ja ni ser så otroligt fina knoppar som verkligen är prisvärda, jag såg vissa knoppar kostar 29 kr men de vanligaste knopparna ligger runt 59 – 119 kr och det det är inga pengar alls mot vad det kommer höja utseendet på möblerna. Jag tycker mässig och broms är riktigt snyggt ihop med gråa luckor!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.