snurrbricka
Organisera

Snurrbricka i Bisses kylskåpsstory skapade köphets

Posted on

Så roligt att se att det verkligen fungerar när influencer gör storys om sina hem. Bisse är en influencer som tycker om heminredning och nu har hon en period då hon organiserar om hela sitt hem med smart förvaring. Nyligen så postade hon en story där hon visade en snurrbricka från Clas ohlson och hela 20 000 personer klickade på swipe up. Jag var inte heller sämre jag gick och köpte 2 snurrbrickor för att ställa min hudkräm då jag har väldig många sådana och jag ser inte alla så bra när dom stod förut.

Jag hade planerat ganska länge att handla snurrbricka fast till kylskåpet och nu kom jag på ett nytt användningsområde för dom. Så visst jag blev köptorsk direkt!

Det roliga var att inne på Clas ohlson i Fältöversten så hade butiken vid kassan lagt upp alla andra burkar och förvaring som Bisse använder sig av i sitt kök och snurrbrickorna, för jag fann dom först inte i butiken på deras vanliga ställe. Kassaexponering bra jobbat!

Du köper den här för 79,90

https://www.clasohlson.com/se/Snurrbricka-29,6-cm/p/44-4179

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.