Okategoriserat

Så hittar du bra heminredning på ett och samma ställe

Posted on

Samarbete med favi.se

Ibland har man inte tiden eller orken att scanna av hela internet för möbler som passar ens hem och här kommer därför ett väldigt bra tips där du kan finna enormt mycket möbler på ett och samma ställe.

Favi är en samlingssida med en en sökmotor för möbler där du kan finna mängder av möbler från olika butiker. Hur smart är inte det? 

Sökmotor för möbler online

Använd den enkla sökfunktionen för finna och spara tid i ditt sökande på heminredning. Jag har testat tjänsten och utbudet på möbler är enormt. Tycker du om att dina möbler ska matcha kan du enkelt hitta soffor i samma färger men i många olika modeller. Favi kan verkligen spara tid i online shopping då dom har produkter från olika butiker samlade på en och samma plats och därför blir lättare att visuellt utvärdera och välja bland. Tycker du något så kan du välja göra dom till favorit och sedan jämföra produkterna mot varandra. Det gör att du kan skrolla runt och inte glömma bort var du funnit och inte glömma bort några köp och vilken butik sakerna kommer ifrån.

Så investerar vi i heminredning i våra hem 

Sobra naturnära toner med mjuka former. Vi vill skapa sociala ytor i hemmet som samtidigt kombineras med en tillåtande arbetsplats. Det gångna året har fått oss att vilja investera i hemmet och skapa den oas vi alltid velat ha. Vi inreder våra hem för att kunna vistas i dom, plötsligt behöver våra hem inredas för att få flera funktioner sedan innan, kanske ett hemmakontor och bättre sällskapsytor med stort fokus på mångsidighet, multifunktion och transformation känns mer aktuellt än någonsin. 

 

​​7 tips för ett harmoniskt hem enligt feng shui

  1. Inred med växter. Gör gröna oaser: Ett hörn får liv med en palm, en bukett på bordet glädjer och blir en vacker fokuspunkt i rummet. 
  2. Ren luft.
  3. Göm hemelektroniken.
  4. Mer olika former. 
  5. Låt ljuset flöda in. 
  6. Sängen är din viktigaste möbel. 
  7. Ordning och reda.

Personligen så tycker jag om att försöka skapa en hem utan överdrivet med saker och få bra balans. Med Feng shui i tänket så blir det lite lättare, även fast jag själv inte applicerar det fullt ut i mitt hem. Något jag tycker viktigt är att ha ett lättstädat hem och det gör jag genom att rensa ut onödiga saker och gå igenom rum för rum.

Många möbler vi har i våra hem har hängt med i våra liv av bekvämlighet, vissa saker kanske inte ens tycker och ger oss ingen glädje. Genom att gå igenom varje rum och rensa ut och ge plats till nya möbler kommer hemmet kännas roligare att komma hem till och att bjuda hem gäster till. Om ens hem känns så tråkigt och man känner för att flytta, så kan enkla lösningen vara att möblera om och byta ut lite möbler. Ett par nya gardiner och kuddar kan verkligen ge ett snabbt lyft, likaså att måla om en vägg och hänga upp några fina tavlor.

Tänk gärna hållbarhet, köp möbler som du älskar. Spara till det som kostar mer och känn stolthet i ditt hem och låt det ta tid.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.