Okategoriserat

Projekt #BS49 med Dekton utav @kitchensbypaul

Posted on

Utvalt, WOW här har vi ett kök i min smak som är designat av Kitchen by PAUL. Här får du verkligen en kök som sticker ut och som osar lyx och design. Personligen är jag så trött på vitt och högblankt, nej ska jag ha ett kök vill jag ha i denna stil. Att ha som ett egen del i köket som känns som ett café är ett must have med just nu för nyligen så hängde jag i ett sådant kök och blev helt kär! 

Jag kunde direkt utan att veta att detta är samma köksdesigner som Bianca Ingrosso har köpt sitt kök ifrån!

KITCHENS BY PAUL

Paul Badran hade en dröm om att designa skräddarsydda kök med ett enastående engagemang för kvalitet och började www.kitchens.se  för några år sedan. Från grunden har han byggt upp inte bara en webbshop, utan även ett showroom i Centrala Stockholm på Sibyllegatan 22.

Hans köksdesign och projekt har med stor framgång inspirerat många med sitt signum och sin blandning av italiensk sofistikering och skandinavisk renhet. Paul är en mästare på att få Renders att nästan lura dig i aspekten av att vara så verklighetsknutna. #KitchensByPaul på sociala medier har blivit ett konto för inspiration och beundran av vacker köksdesign. Nästa mål är att förverkliga ett unikt storslaget showroom i Kungens Kurva, Stockholm med en enorm utställning av Naturstenar, Silestone® och Dekton® samt möbler från Gubi.

Presentation av köksprojektet #BS49

All design gjordes av Paul på kitchens.se som specialiserar sig på exklusiva inredningsdesignade kök med svensk och italiensk inspiration och influenser. För denna nyligen färdiga skapelse kan du uppleva ett raffinerat kök med rökt ek, Dekton Arga och integrerad belysning.

Denna skräddarsydda enhet separerar sömlöst vardagsrummet från köket och ger utrymme inte bara till användbara apparater utan till alla väl valda designartiklar. På framsidan placerade Paul den svarta kaffemaskinen och alla tänkbara vitvaror för matlagning som alla är valda från partnern Miele. På baksidan monterade han ytterligare ett förvaringsskåp med höga vitrinskåp och bronsfärgade glas, dimbart ljus och Dekton Arga på baksidan – en vacker syn från det öppna vardagsrummet.

Titta på detta fina sidobord med två bordsskivor i Dekton Arga där man lugnt kan försäkra sig om att inga fläckar av kaffe eller vin kan lämna några märken. Repmotståndet är också på toppnivå. Lampfoten i mässing matchar perfekt. Det runda matbordet i 20mm Dekton Arga omgivet av den moderna kökssoffan är en annan bra lösning i denna sociala öppna kökslösning blandad med designade mörkgröna sammetsstolar. Det fantastiska golvet är från Chevron Parquet.

One thought on “Projekt #BS49 med Dekton utav @kitchensbypaul

  1. Bianca Ingrossos kök här finner du det - True Deco

    mars 10, 2021 at 8:08 e m

    […] Samma företag, läs om designer Kitchenbypaul […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.