Kök

Så kan du enkelt modernisera ditt kök

Posted on

Samarbete med Norddesign

Går du i tankarna om att vilja modernisera ditt kök och vill få tips på hur du ska gå tillväga? Det är viktigt att ha ett kök där man trivs med för vi spenderar ofta en hel del tid i våra där och umgås med vänner och lagar mat och så vidare. Nedan kommer några bra tips till dig.

Arbeta med kökets grundförutsättningar 

För att spara in pengar och bli mer hållbar så kan ett utbyte av befintliga luckor på de befintliga stommar modernisera köket. 

Varför byta luckorna?

  • Befintliga köksskåpen välkonstruerade och av god kvalitet och där ett nytt uppdaterat utseende önskas.
  • Den befintliga kök layouten fungerar bra som den är.
  • Skräddarsydda luckor som tillverkas efter ditt köks layout!
  • Billigare än riva och bygga nytt kök!
  • Mer hållbart!

Addera moderna detaljer

För att fräscha upp köket ytterligare, så kan man addera ett exempelvis ett stänkskydd som är väldigt modernt och snyggt. Du kan även byta ut blandare och köksbänkarna. Du kan inte hur man kan förändra ett kök till modernt kök. Du kan även addera nya möbler, ta bort skåp ovan för diskbänken och få mer luftig känsla.

Luckor mörkgrå: Solid, 12 mm bänkskiva. norddesign.se

Uppgradera 

En trevlig sak är att du kan modernisera köket med exempelvis stötdämpning i kastrull lådan, bygga in kryddskåpet. Även gamla sega lådor kan bytas ut!

Designa ditt nya kök 

Varför inte boka ett kostnadsfritt möte med en säljare hos Norddesign som kommer hem till dig och visar utbudet och går igenom hur du kan fräscha upp ditt kök med måttbeställda köksluckor.  Om väljer att gå vidare så måttas allt och vid behov så kan köksluckorna måttbeställas. Därefter kommer dom och installerar allt åt dig och det tar en till två dagar!

Dina gamla luckor kan du sälja eller skänka till någon annan som uppskattar dom bättre om annat har du ved till brasan i vinter! Trots allt så är trä ett förnyelsebart material!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.