Dekoration inspiration

Snygga designade grendosor från Avolt

Posted on

Jag har sett Avolt förut och nu vill jag tipsa er om det, jag tycker detta är genialisk produkt måste jag säga. Verkligen lösningen på ett fult problem. Hur många vill inte ha en elkontakt i närheten i dagen samhälle? Jag personligen blir till och med irriterad att det inte finns när jag är på en restaurang. Det kan nämligen hända att jag går och äter för att få ladda min mobiltelefon och då vill jag gärna ha sällskap av den om jag äter själv!

Köp här (Klick)

Läs mer om historien: https://www.breakit.se/artikel/27096/trottnade-pa-fula-kontakter-nu-erovrar-hans-svenska-design-avolt-varlden

One thought on “Snygga designade grendosor från Avolt

  1. Svensk inredningsdesign - True Deco

    november 28, 2020 at 2:42 e m

    […] AVolt – Designade grenuttag  […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.