Okategoriserat

Stilrena Dagbäddar som är trendiga just nu

Posted on

Innehåller annonslänkar för Homeroom

Ibland önskar jag att jag hade oändligt med yta för en dagbädd är verkligen så fint. Är du en sådan som mig som fortfarande läser tidningar och böcker?En dagbädd tycker jag är ett bra alternativ när man vill slappa men inte vill gå till sängen eller sitta i soffan. Här kan man bygga upp som en myshörna för läsa så att när man sätter sig här så förknippar man det med att läsa och lägger mobilen åt sidan för en stund.

Varför inte placera en dagbädd som en del av soffgruppen som kan fungerar som extraplats när gästerna är många. Eller framför  fönstret så att utsikten mot himmel och grönska bidrar till tankens flykt.

 

Bildkälla: Homeroom.se

Köp här 

Se alla dagbäddar från Homeroom

Inreda hemmet med en dagbädd

Som ni ser ovan så är det väldigt enkelt att inreda med en dagbädd. Vanliga placeringsområden är vid ett fönster längs med en avlångvägg eller varför inte i sovrummet i en hörna. Äntligen kan man utnyttja tidigare outnyttjad yta i hemmet och få en mer ombonad känsla.

Det bästa är att den komfortabla sittmöbeln kan också agera extrasäng och det är alltid uppskattat när man har gäster över. Har du ett landställe är verkligen fint att arbeta med lager på lager känsla med kanske en pläd och en päls på. Varför inte hänga en sänghimmel ovanför?

Sängbäddar kommer olika material som grovväv, sammet, skinn, bomull och det är väldigt fint med att bland ljust trä med ett mörkare tyg. Väljer du en dagsbädd i läder har du en möbel som bara blir vackrare ju mer den åldras.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.