Dekoration inspiration

Blomstermoln är så vackra och annorlunda inredningsdetalj

Posted on

Jag måste bara säga att Blomstermoln är verkligen så himla fint. Så annorlunda detalj att inreda hemmet med. Riktigt pampigt! Dessa Blomstermoln går att beställa online.

 

House of Flowers Blomstermoln
blomstermoln
House of Flowers Blomstermoln XL

Jag tror att Blomermoln kan vara en rolig DIY också att göra, man kan beställa hem torkade blommor och tillverka sin egna om man vill. Det gäller att få få en bra bild över hur man vill att den ska se ut och blanda korta och långa strån.

Blomstermoln

Just nu har jag ingen aning vem som kom på idén med Blomstermoln och jag tycker om namnet! Som ett moln med blommor som hänger i taket. Jag hade lätt inrett mitt hem med detta om utrymme hade funnits.

Köp Torkade blommor och Blomstermoln här (KLICK)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.