Välmående

En getaway på spaweekend i Vadstena

Posted on

I samarbete starbyhotell.se

Ibland tycker jag det är härligt med ett miljöombyte och åker gärna iväg på en weekend en helg. Det korta miljöombytet ger mig extra glädje i och det känns roligare att få komma hem. 

Nu får det många år sedan jag var i Vadstena som är en trevlig lite mindre stad, jag minns när jag var där och kikade på Vadstena slott som verkligen var en upplevelse jag minns väl av. Vadstena slott  är uppförd som försvarsanläggning av kung Gustav Vasa på 1500-talet, under den tiden bodde det endast nästan 1 miljon invånare i Sverige. På den tiden levde 95 % av befolkningen på jordbruk, vilken enormt skillnad mot nu. För mig är Vadstena kulturell stan med det slott som är väl värt ett besök.

https://www.instagram.com/starbyhotell/

Spaweekend i Vadstena

Vadstena har givetvis mer att erbjuda och något av det bästa jag vet är att checka in lite spa vadstena och då gärna med ett färdigt spaweekendpaket för enkelhetens skull där allt man behöver för en lugn och skön helg. En weekendresa till hotell tycker jag passa allt från bästa vännerna, möhippa, kärleksparet och så vidare.

Ett bra tips är att du packar ner dina bästa promenadskor och turistar lite på dagen för att då blir det extra skönt att unna sig en massage, jacuzzi och en trerättersmiddag.

Att unna sig upplevelser tycker jag bra att prioritera för när allt kommer omkring hur ofta minns man glädjen från ett dyrt plagg eller inredning man köpt som en upplevelse man gjort?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.