Sovrum

Fina exklusiva sänggavlar

Posted on

Innehåller annonslänkar adlinks

Har du någon gång reflekterat över varför vi har en sänggavel? Jag vet att det är många som inte har en sänggavel inklusive mig själv och nu känner jag bara att jag skriker efter en finsänggavel.

En fin Sänggavel är mer än en inredningsdetalj

Sängen det viktigaste föremålet i ditt hem inte bara spenderar du många timmar i sängen, för det mesta sover du. När du sover är du i ett passivt yin-tillstånd och därför mer mottagligt för vibrationerna runt dig. Slutligen är sängen den mest privata platsen i ditt hem. Det absorberar din qi och representerar dig.

De bästa formerna är rektangulära, fyrkantiga, hjärtformade eller böjda. Undvik om möjligt huvudgavlar som har perforeringar eller barer. Hålen kan betyda att saker kan falla igenom eller att du känner dig fängslad eller ”bakom galler”. De flesta material fungerar bra, men vi rekommenderar en mjuk klädsel eller massivt trägavel. En solid och stabil sänggavel för din säng kommer att slipa och stabilisera dig i ditt liv. Om du är i ett partnerskap, kopplar det och säkrar ditt förhållande till varandra. Huvudgaveln kan erbjuda stöd samt erbjuda en balans mellan yin- och yang-energi.

Lyxiga sänggavlar 

One thought on “Fina exklusiva sänggavlar

  1. Så inreder du ditt sovrum som ett hotellrum - Truedeco.se

    december 23, 2020 at 5:19 e m

    […] Jag kommer djupdyka mer detaljerat nedan och tips om bra tips mer ingående i hela inlägg som ni kan klicka vidare från detta inlägg. Läs mitt blogg inlägg om lyxiga sänggavlar. […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.