Hållbarhet

Inspireras med Tradera

Posted on

Samarbete med Tradera.se

Tradera har nyligen lanserat ett inspirerande magasin online där dom inspirerar oss med spännande artiklar. Jag har precis varit inne och kikat och jag måste säga att det fanns en hel del läsvärt. Sådant gillas! Det fanns exempelvis en guide över hur du väljer rätt gardiner, hur du inreder med antika möbler, tips hur du dekorerar inför julen med mycket mera.

Som konsument vill vi få mervärde

Idag så vill vi som köpare få mer än bara en produkt och det är precis vad Tradera gjort, dom har skapat bra content som vi kan ta del av och plocka russinen ur och applicera det i våra hem/liv. Därmed förenklat för oss i våran vardag. Jag skulle säga att Tradera går i hand med mina värderingar och är ett företag jag ofta rekommenderar till mina vänner att använda sig av för att köpa och sälja saker med.

Idag var jag inne och kikade deras marknadsplats över vad som fanns att köpa inom inredning och såg en fin trendig Coffee-table bok från Chanel som jag nog budar på.

Ta hand om dina saker så håller dom längre

Genom att vårda dina saker så håller dom längre och då kan dom även få ett bra andrahandsvärde. Jag lyssnade nyligen på en bra klipp där en känd person berättade att han nästan köper allt till hans hem på second-hand, exklusiva möbler som han vet kommer gå upp i värde eller få tillbaka likvärdigt för. Han har valt bort att handla nytt, för om han någon gång skulle behöva kapital kan har hans saker i hemmet ett andrahands värde.

Det är ett hållbart köpbetéende, det bidrar även till att det man har i sitt hem är mer handplockat och inte massproduktion. Som slow fashion fast för Slow interior, om det ordet nu finns? Jag som tycker om att blanda in fina dekorations detaljer i hem fördrar när dessa är mer av det exklusiva slaget som tavlor, vaser, skålar, lampor etc..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.