Dekoration inspiration

Så kan du inreda med fårskinn i din Inredning

Posted on

Varma härliga fårskinn när det blir kallare ute är aldrig fel och vilken vacker inredningsdetalj det är. Att inreda hemmet med fårskinn har man gjort sedan urminnestider med små fluffiga moln av päls. Fårskinn ger ditt hem naturliga fibrer och material i inredningen, placerar dom överallt när temperaturen sjunker och jag kan inte tänka mig ett enklare och mer effektivt sätt att lägga till ett lager av mysig värme till varje rum.

 

Häng ett fårskinn över en fåtölj

Har du ett större vardagsrum är det väldigt trevligt ha en  fin fåtölj i i konjaksfärgad skinn att vila på med en kopp varm te och en god bok. Skinn är väldigt hållbart men kan bli lite kallare material jämfört med tyg och med en härlig var fårskinn på ger det både ett mjukare och blir varmare när du vilar på den. Kontrasten är så vacker tycker jag!

I fjällstugan
Här tycker jag att det är fint att blanda modernt med något från naturen och då är fårskinn verkligen fint. Varför inte placera en vacker gungstol framför ett stort fönster med utsikt över fjällen med en fårskinn under, du kan även ha vid sidorna av sängen så att det första du sätter ner fötterna på morgonen.

Skydda textilmöbler
Inte är det bara otroligt mysigt att sitta i en fåtölj eller soffa med en fårskinn på, det skyddar även dina möbler mot slitage. Blanda olika färger och storlekar och lek gärna med lager på lager.

Mysigt för djuren
Hundar och katter tycker om att vila på dom. Varför inte lägga en mysig fårskinn i deras djurbäddar?

I barnvagnen
Att ha en fårskinn i barnvagnen är en klassiker och det kanske inte går under kategori i hemmet, men jag vill även slå ett slag om dom gör sig utmärkt där.

Inred ditt hem för julen med fårskinn
När fårskinnen åker fram kommer julkänslan fram. Dekorera hemmet, hårda stolar med dom, lägg framför brasan. Är ni många runt julmiddagen och ni använder bänkar, häng några skinn över dom för extra sittkomfort.

Hos Fårskinnsguiden är en köpguide för dig som vill köpa en fårskinn, hitta dom bästa butikerna och har allmänna tips och skötselråd. Som köpare vill du gärna finna ett bra pris, en seriös aktör där du vet djuren haft med fina pälsar för då  känns det extra bra.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.